понеділок, 28 січня 2019 12:06

Гройсман образився на Тимошенко і разом із Кличком піде агітувати за Порошенка - ЗМІ

Гройсман образився на Тимошенко і разом із Кличком піде агітувати за Порошенка - ЗМІ
Прем'єр Володимир Гройсман підтримає президента Петра Порошенка у бажанні переобратися. Фото: УНІАН

Президент Петро Порошенко 29 січня заявить, що йде у президенти самовисуванцем. На зборах у Міжнародному виставковому центрі його підтримають прем'єр-міністр Володимир Гройсман і мер Києва Віталій Кличко.

"Ще не так давно Гройсман пробував навести мости з Тимошенко. Але до нього дійшли чутки, що Юля паралельно пообіцяла прем'єрство Яценюку. Правда це чи ні – невідомо. Але Володимир образився, тож тепер міцно з нами", – цитує джерело в оточенні президента "Українська правда"

Порошенко не буде проводити з'їзд БПП "Солідарність" чи інше партійне зібрання. Президент вирішив, що піде на вибори самовисуванцем. Його рішення продиктоване низькою довірою до БПП з боку виборців, у тому числі через регулярні скандали, у яких фігурували навіть найближчі соратники президента, пише видання.

Замість різних партійних діячів підтримати Порошенка прийдуть депутати-мажоритарники, які агітуватимуть за президента на своїх округах, міністри, що зайшли в уряд за квотою БПП.

У лютому президент збирається у всеукраїнський агітаційний тур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори-2019: Вакарчук офіційно повідомив про свої плани

Наступні вибори президента відбудуться 31 березня 2019‑го. Документи на реєстрацію кандидатом у президенти можна подати до ЦВК до 3 лютого. Потрібно також внести грошову заставу у 2,5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман образився на Тимошенко і разом із Кличком піде агітувати за Порошенка - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути