Ексклюзиви
четвер, 30 червня 2011 12:26

Тимошенко обіцяє притягнути до суду Азарова

Тимошенко обіцяє притягнути до суду Азарова

Екс-прем'єр-міністр України, лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко та її захист наполягатимуть на допиті в суді щодо "газової справи" прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

"У газовій справі є свідчення Азарова. Ми будемо наполягати на виклику Азарова в якості свідка", - сказав у четвер журналістам у Києві захисник Тимошенко, народний депутат від БЮТ Сергій Власенко.

Крім того, Власенко допускає, що його підзахисна буде засуджена щодо "газової справи" до реального терміну до 10 років позбавлення волі.

"У мене глибоке переконання, що вони (судді - ред.), незважаючи на те, що в справі відсутня доказова база, винесуть їй вирок на термін 7-10 років позбавлення волі без умовного", - сказав адвокат. Він також припустив, що, швидше за все, суд швидко розгляне цю справу, не затягуючи процес.

Що стосується справи щодо Кіотського протоколу та машин "швидкої допомоги", то, як нагадав захисник Тимошенко, у зв'язку зі зміною адвокатів у цій справі, триває процес ознайомлення з матеріалами, і до суду вона ще не передана.

Також Власенко підкреслив, що суд поки що не встановлював кінцевий термін ознайомлення Тимошенко та захисту з матеріалами, об'єднаними в одне провадження справ щодо Кіотського протоколу та автомобілів "швидкої допомоги".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обіцяє притягнути до суду Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути