Ексклюзиви
середа, 29 червня 2011 22:50

Депутату Європарламенту не сподобалася поведінка Тимошенко

Депутату Європарламенту не сподобалася поведінка Тимошенко

Депутат Європарламенту Олександр Мирський з Латвії вважає, що поведінка екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко під час судового засідання свідчить про слабкість екс-прем'єра і виглядає некоректно по відношенню до всієї України.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, Мирський зазначив, що коли Тимошенко була при владі, то українська судова система її повністю влаштовувала.

"Судова система України в останні роки сильно не змінювалася. І кілька років тому, коли Тимошенко була при владі, у неї були всі можливості реформувати цю систему для того, щоб можна було не вставати, коли входить суддя, не відповідати на питання судді . Юлія Тимошенко все це могла б реформувати, щоб можна було висловлюватися проти судді, показувати свою неповагу до суду. У неї була така можливість, але вона її не реформувала, бо вважала, що все гаразд", - зазначив Мирський.

Крім того, він повідомив, що в даний час в Латвії заведено 28 кримінальних справ на латвійських олігархів.

"І нікому з них навіть в голову не приходить в суді показувати неповагу до судді. Кожен громадянин зобов'язаний поважати судову владу - це основа держави", - нагадав політик.

Нагадаємо, раніше Тимошенко заявила, що не проявляє поваги до суду.

Зараз ви читаєте новину «Депутату Європарламенту не сподобалася поведінка Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути