вівторок, 01 вересня 2009 11:39

Тимошенко не знайшла півгодини для польського прем"єра

Тимошенко не знайшла півгодини для польського прем"єра

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко відмінила заплановану на сьогодні двосторонню зустріч з главою польського уряду Дональдом Туском. Про це УНІАН повідомило інформоване джерело.

За словами співбесідника, зустріч з Туском скасована у зв"язку з тим, що Тимошенко відразу після завершення офіційних заходів в Гданську відбуде з візитом до Лівії.

Також співбесідник агентства повідомив, що розширена бесіда голів урядів Польщі та України планувалася ввечері, після завершення офіційних заходів щодо 70-х роковин початку Другої світової війни. Проте Тимошенко і Туск матимуть можливість поспілкуватися під час торжеств.

Нагадаємо, за інформацією Посольства України у Варшаві, на сьогодні була запланована півгодинна зустріч прем"єрів України і Польщі в рамках заходів на честь 70-х роковин початку Другої світової війни. Туск і Тимошенко планували під час зустрічі обговорити актуальні питання двосторонньої співпраці.

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко відбула з дводенним робочим візитом в Республіку Польща і Велику Соціалістичну Народну Лівійську Арабську Джамахірію. В ході візиту до Польщі Тимошенко проведе годинну зустріч з прем"єр-міністром Росії Володимиром Путіним.

Сьогодні увечері з Польщі Тимошенко вилетить в Лівію і проведе зустріч з секретарем Вищого народного комітету Лівії (прем"єр-міністром) Аль-багдаді Алі аль-Махмуді і лідером Лівійської Вересневої революції Муаммаром Аль Каддафі.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не знайшла півгодини для польського прем"єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути