понеділок, 21 березня 2011 14:54

Тимошенко не вірить у революцію в Україні

Тимошенко не вірить у революцію в Україні

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко називає звинувачення проти себе фальшивими та стверджує, що вони висунуті за наказом президента Віктора Януковича.

Про це вона заявила в інтерв'ю "The Independent", яке наводить прес-служба Тимошенко.

"В Україні існує думка, що всі політики є однаково корумпованими. Але Янукович довів, що це не так. У них були всі органи влади, які перевірили кожен папірець, підписаний мною, та кожну копійку, яку я витратила, і що вони знайшли? Два звинувачення у нецільовому використанні, обидва з яких є фальшивими", - цитує Тимошенко видання.

Говорячи про перший рік президентства Віктора Януковича, Тимошенко зазначила, що влада стала більш цинічною.

"Влада стала цинічною, їхня основна мета – збагатитись. Дивлячись телебачення, багато українців відчувають, що їх перенесли назад у часі, у якесь брежнєвське минуле", - сказала екс-прем'єр.

Тимошенко також сумнівається, що найближчим часом в Україні відбудеться революція

"Це правда, що після розчарування Помаранчевої революції люди не вірять у революції так, як у інших країнах. Нам необхідно думати про те, що відбуватиметься після революції та зміни влади", - сказала Тимошенко.

На запитання, чи думає вона, що стане наступним президентом України, Тимошенко заявила: "Чесно, я не думаю про те, де я буду через декілька років. Я думаю про те, де буде моя країна. Чи зможемо ми зберегти нашу незалежність, чи зможемо ми стати повноцінним членом європейської родини? Де буду я, має другорядне значення".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не вірить у революцію в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

92

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути