пʼятниця, 24 червня 2011 13:39

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко не вдалося підкупити суддю - Богословська

Тимошенко не вдалося підкупити суддю - Богословська

Член парламентської фракції Партії регіонів, голова Тимчасової слідчої комісії з розслідування газових контрактів 2009 року Інна Богословська заявила, що представникам Юлії Тимошенко не вдалося підкупити суддю, який веде справу екс-прем'єра.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це Богословська сказала в п'ятницю, 24 червня, коментуючи заяву захисту колишнього прем'єр-міністра про відвід судді.

При цьому політик зазначила, що "свого часу Тимошенко намагалася підкупити суддів Верховного Суду України з метою змінити запобіжний захід для двох високопоставлених співробітників корпорації ЄЕСУ - Геннадія Тимошенка та Антоніни Болюри".

"З цією метою Юлія Тимошенко передала своєму помічникові Боровку велику суму у валюті, однак він не виконав доручення, тому через деякий час Тимошенко зажадала від нього повернути гроші", - пояснила Богословська.

За її словами, саме у зв'язку з цим 10 червня 2004 року в Генеральну прокуратуру України було подано прохання про позбавлення депутатської недоторканності Тимошенко.

"Регіоналка" також нагадала, що свого часу екс-суддя Печерського суду Микола Замковенко "необґрунтовано випустив Тимошенко на свободу і потім пройшов до парламенту за списками БЮТ".

"Заявляючи відвід Кірєєву, колишній прем'єр-міністр згадала суддю Вовка. Саме він в 2009 році виніс безпрецедентне рішення про заборону критикувати Тимошенко та її уряд у ЗМІ", - додала парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не вдалося підкупити суддю - Богословська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути