пʼятниця, 24 червня 2011 11:00

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У Партії регіонів заявили, що людям Тимошенко платять під судом "сотками"

У Партії регіонів заявили, що людям Тимошенко платять під судом "сотками"

Член парламентської фракції Партії регіонів Максим Луцький заявив, що "бютівці" організовують масовку біля Печерського суду Києва на підтримку свого лідера (Юлії Тимошенко - ред.) за гроші.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, Луцький, зокрема, сказав: "Я анітрохи не сумніваюся, що це "бютівці" організовують масовку біля суду в підтримку свого лідера за гроші, щоб показати, що нібито великому числу громадян України небайдужа доля екс- прем'єра".

За словами "регіонала", у нього є інформація від студентів, що БЮТ у п'ятницю збирає напроти будівлі червоного корпусу університету імені Шевченка для участі в мітингу всіх тих, хто бажає долучитись.

"Розрахуватися обіцяють сотнями, причому навіть не за саму участь у мітингу, а тільки за явку до місця збору і свій підпис у "відомості", - додав політик.

"Що ж стосується фантазії соратників Тимошенко, то вона розігралася настільки буйно, що я не здивуюся, якщо вони пообіцяють колишнім вкладникам Ощадбанку СРСР, які оголосили голодування на підтримку екс-прем'єра, повернути всі їхні заощадження до останньої копійки", - резюмував Луцький.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів заявили, що людям Тимошенко платять під судом "сотками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути