середа, 11 січня 2012 21:33

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко не пустила до себе лікарів МОЗ

Тимошенко не пустила до себе лікарів МОЗ

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко у середу, 11 січня, відмовилася від медичного огляду. Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

У відомстві зазначили, що відповідно до звернення керівництва Качанівської виправної колонії для комісійного огляду Тимошенко 11 січня 2012 року прибула комісія МОЗ України, до складу якої увійшли провідні фахівці Головного управління охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації, у тому числі два доктори медичних наук.

"Від запропонованого медичного огляду Тимошенко відмовилась. При цьому вона зазначила, що не має претензій до медичних працівників Державної пенітенціарної служби та МОЗ", - уточнили в прес-службі.

Фахівцями МОЗ України були надані рекомендації щодо продовження призначеного лікування Тимошенко.

Раніше повідомлялося, 6 січня екс-прем'єр Юлія Тимошенко, перебуваючи в камері Качанівської колонії, втратила свідомість. Це сталося одразу після прийняття нею ліків проти гострої вірусної інфекції (ГРВІ), які їй дали медичні працівники колонії. 7 січня 2012 року було проведено медичне обстеження Тимошенко. Її стан здоров'я задовільний, додаткового лікування вона не потребує, повідомила пресс-служба Державної пенітенціарної служби.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не пустила до себе лікарів МОЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути