понеділок, 30 січня 2012 14:37

Тимошенко не принизить себе проханням про помилування - "бютівець"

Тимошенко не принизить себе проханням про помилування - "бютівець"

Українська влада мала б зняти надумані звинувачення із екс-прем'єра Юлії Тимошенко, припинити тортури та знущання і допустити її до парламентських виборів.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Андрій Шкіль.

За його словами, президент Віктор Янукович до такого розвитку подій не готовий.

"Він в Давосі чітко про це сказав. Не дивлячись на те, що питання задавав достатньо лояльний до нього Олександр Квасневський, Янукович заявив, що це не його прерогатива, а депутатів. А вони відразу сказали, що ніколи в житті за це не проголосують", - зауважив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада не наважиться не виконати рішення Євросуду щодо Тимошенко - Власенко

"Це навіть не гра в наперстки. Бо там хоч люди не знають, дурять їх чи ні. Це  нагадує ситуацію: "Давайте зараз гроші, а завтра ми вам привеземо товар". Це грубе і неприховане обдурювання Заходу. Європейська спільнота таке терпіти не буде, тому може застосувати ефективні засоби впливу на українську владу", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страсбург посилює тиск на Януковича

Коментуючи слова глави парламенту Євросоюзу Мартіна Шульца про те, що президент України мав би помилувати Тимошенко, Шкіль наголосив: "Думаю, мова йшла про звільнення – зняття вини. Помилування в Україні відбувається тільки тоді, коли обвинувачуваний визнає свою вину, кається, стає на одне коліно, цілує мешт президента і просить про помилування. Таке можна уявити? Коли немає вини людини, ніхто не буде просити помилування. Про це не може йти мова. Юлія Володимирівна не принизить себе проханням про помилування".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не принизить себе проханням про помилування - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути