Ексклюзиви
четвер, 09 вересня 2010 14:26

Тимошенко нажаліється на Януковича в МВФ

Тимошенко нажаліється на Януковича в МВФ

Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко хоче, щоб Міжнародний валютний фонд прислав в Україну спеціальну комісію для перевірки використання отриманих траншів.

Про це вона сказала сьогодні на прес-конференції в Києві.

"Ми будемо ініціювати спеціальне звернення до МВФ, який інформує про всі спільні плани Януковича і "РосУкрЕнерго". Ми хочемо, щоб платники податків європейських країн, США, Японії та Росії знали, що гроші МВФ, які були видані Україні у вигляді траншу, сьогодні можуть потрапити у тіньові обіги", - зауважила лідер "Батьківщини".

За її словами, якщо Україна поверне гроші "РосУкрЕнерго" згідно рішенню Стокгольмського суду, то це призведе до банкрутства "Нафтогазу" і втрати Україною газотранспортної системи.

"Повернення грошей "РосУкрЕнерго" дасть можливість незаконно отримати мільярди доларів найближчому оточенню президента - керівнику СБУ Хорошковському, голові Адміністрації президента Льовочкіну, міністру палива та енергетики Бойку, тіньовому фінансисту Януковича Фірташу. Я переконана, що значну частину цих грошей отримає і Янукович", - наголосила екс-прем"єр.

Тимошенко підкреслила, що в разі повернення грошей "РосУкрЕнерго" Україна віддасть до 20% свого бюджету або 20% золотовалютного резерву.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко нажаліється на Януковича в МВФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути