четвер, 09 вересня 2010 14:02

Тимошенко написала Януковичу лист про крадіжки і шулерство

Тимошенко написала Януковичу лист про крадіжки і шулерство
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко написала відкритий лист президенту України Віктору Януковичу.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, про це вона сказала сьогодні під час прес-конференції у Києві.

Тимошенко звинуватила Януковича у крадіжці партійних осередків "Батьківщини" у Київській та Львівській областях.

"Пишу вам для того, пане Януковичу, щоб задокументувати для історії вашу персональну відповідальність за згортання демократичних процесів в Україні. Ви вирішили боротися з БЮТом - вашим головним конкурентом не силою переконань та ефективністю дій, а за допомогою нових шулерських правил, закріплених вашим новим законом", - наголосила вона.

За її словами, це лист про нову креативну ідею глави держави крадіжки партії "Батьківщина".

"Наша партія звільнила з посад голів обласних партійних організацій у Київській та Львівській областях за свідомий розвал роботи і виключили їх з лав партії. Це право нашої політсили, яке гарантоване нам Конституцією та законами. Як більшість громадян України, я підозрюю, що Конституцію та закони ви ніколи не читали і живете за інстинктами зграї", - зауважила лідер "Батьківщини".

Як заявила Тимошенко, президент дав вказівку Печерському районному суду Києва всупереч закону втрутитись у внутрішні справи партії. Екс-прем"єр наголосила, що Янукович доручив міністру внутрішніх справ Анатолію Могильову незаконно видати звільненим керівникам партійних осередків фальшиві партійні печатки. А міністру юстиції Олександру Лавриновичу - фальшиві свідоцтва про реєстрацію.

Екс-прем"єр також зазначила, що голова Адміністрації президента Сергій Льовочкін складає списки кандидатів у депутати від партії "Батьківщина".

Звертаючись до президента, Тимошенко наголосила: "Досить красти, зупиніться, поверніть партію"Батьківщина" людям, які їй вірять і хочуть за неї голосувати. Вимагаю від вас зняти блокаду з виборчої кампанії партії. Припинити рейдерські дії Льовочкіна, Лавриновича, Могильова та підконтрольного вам Печерського райсуду Києва".

Вона підкреслила, якщо президент не виконає ці вимоги, то "Батьківщина" буде змушена оголосити бойкот місцевим виборам у Київській та Львівській областях. Тимошенко повідомила, що сьогодні цей лист буде направлений Януковичу.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко написала Януковичу лист про крадіжки і шулерство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути