вівторок, 08 травня 2012 15:20

Тимошенко лікуватися до Німеччини не пускають - нардеп

Тимошенко лікуватися до Німеччини не пускають - нардеп
Сергій Сас. Фото: www.ukrinform.ua

Юлію Тимошенко лікуватися до Німеччини не пускають.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав один із захисників екс-прем'єра народний депутат від "БЮТ-Батьківщини" Сергій Сас.

"Виїзд на лікування до Німеччини від неї не залежить взагалі. Наші представники правоохоронних органів, якщо так можна назвати їх з великою натяжкою, керівництво Генеральної прокуратури один поперед одного заявляють про неможливість цього, про те що законодавство не передбачає можливість лікування за кордоном ув'язнених. В даному випадку мова не йде про простих  ув'язнених. У нас не має іншого такого ув'язненого як Юлія Володимирівна, за якого на попередніх виборах проголосувало 11 з чимось мільйонів громадян", - переконаний він.

"Те, що відбувається з Тимошенко є не тільки переслідування і катування. Те, що наростає по відношенню до Юлії Володимирівни є і величезною образою тим людям, які підтримували і голосували за неї. Це помста президента. Вчора пройшла інформація, що на підході ще одна кримінальна справа готова, автомобілі-реанімобілі якісь знайшли. Думаю, перелік кримінальних справ не є вичерпаним", - підкреслив Сас.

За його словами, він чув, що Тимошенко повинні були сьогодні перевезти до лікарні.

"Але які підстави, чому там це відбувається, мені складно сказати. Досить обмежене коло осіб може попасти до неї, навіть захист не пускають. Або пускають тих і тоді, коли представникам пенітенціарної системи захочеться. Коли в них настрій хороший. Попередньо ніби анонсували домовленість про те, що лікарі будуть лікувати в цій лікарні, що вони погодилась ніби лікуватися. Що зараз відбулося, яка там ситуація невідомо. Доступ до Тимошенко повинні мати всі захисники. Що там, як там, хто регулює всі питання, сказати дуже складно". - додав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко лікуватися до Німеччини не пускають - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути