Ексклюзиви
вівторок, 08 травня 2012 13:29

Тимошенко поки відмовилась лікуватись у харківській лікарні

Тимошенко поки відмовилась лікуватись у харківській лікарні
Юлія Тимошенко прийме рішення до 9 травня. Фото: trust.ua

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко відмовилася у вівторок під час спілкування з німецьким лікарем Лютцом Хармсом від переїзду в ЦКЛ №5 "Укрзалізниці" в Харкові і початку лікування.

Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

"8 травня під час спілкування з німецьким лікарем Тимошенко відмовилася почати рекомендований їй німецькими та українськими лікарями курс реабілітаційних процедур в умовах стаціонарного закладу - Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці". Своє рішення вона мотивувала тим, що їй потрібно ще час для роздумів і спілкування з адвокатами", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, Тимошенко в розмові з лікарями не виключила, що може все-таки погодитися на переїзд до лікарні Харкова 9 травня, і пояснила це тим, що "вона не відмовляється від стаціонарного лікування".

Як повідомлялося, у вівторок медична комісія на чолі з першим заступником міністра охорони здоров'я України Раїсою Мойсеєнко та за участю доктора німецької клініки "Шаріте" Л.Хармса оглянула лікарняний блок Центральної клінічної лікарні №5 "Укрзалізниці", в якому передбачається лікувати Тимошенко.

Головлікар ЦКЛ №5 Михайло Афанасьєв повідомив журналістам, що представник берлінської клініки "Шаріте" був присутній під час огляду, але не давав жодних оцінок обладнання та умов утримання хворих. За інформацією Афанасьева, німецький лікар є спеціалістом з неврології, також займався психіатрією і нейрохірургією.

У свою чергу, Мойсеєнко повідомила, що Хармс дав позитивну оцінку можливостям лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко поки відмовилась лікуватись у харківській лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути