вівторок, 08 травня 2012 10:23

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

В лікарню, де мають лікувати Тимошенко, вже прибула медкомісія

В лікарню, де мають лікувати Тимошенко, вже прибула медкомісія
Фото: most-kharkov.info

Близько 9.00 у вівторок на територію Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" № 5 в Харкові прибула медична комісія на чолі з першим заступником міністра охорони здоров'я Раїсою Мойсеєнко для огляду лікарні, в якій заплановано лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Комісія зайшла в будівлю в супроводі головлікаря ЦКБ № 5 Михайла Афанасьєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експертиза синців Тимошенко сфальсифікована - ГПУ

Коли Моісеєнко заходила в будинок, що знаходиться біля входу журналісти запитали у неї, чи прибув німецький лікар, представник берлінської клініки "Шаріте", на що вона відповіла: "Він на території". Однак на уточнююче питання, на території лікарні чи колонії, вона не відповіла. При цьому, за словами представників ЗМІ, вранці в понеділок вони чули німецьку мову на території лікарні.

Як повідомляють прихильники Тимошенко, які чергують під Качанівською виправною колонією в Харкові, екс-прем'єра звідти поки не вивозили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний тренер німецької збірної: бойкот Євро-2012 не має сенсу

Крім того, правоохоронці, чергують на території ЦКБ № 5, в неофіційних бесідах дають 90% ймовірності, що протягом дня Тимошенко в лікарню доставлена ??не буде.

Навколо території лікарні чергують співробітники ДАІ, які пропускають на територію тільки машини з хворими. Вранці на території лікарні також працювала бригада вибухотехніків з собаками.

В даний час на території ЦКБ № 5 чергують міліціонери, також присутні правоохоронці в цивільному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УЄФА не перенесе фінал Євро-2012 з Києва до Варшави

Як повідомлялося, після зустрічі 4 травня з лікарями німецької клініки "Шаріте" Тимошенко попередньо погодилася на лікування в лікарні залізничників (ЦКБ № 5) у Харкові з 8 травня, якщо прибуде німецький лікар з цієї клініки.

Прес-служба Державної пенітенціарної служби України в той же день (4 травня) повідомила, що лікар з клініки "Шаріте" 8 травня прибуде в ЦКБ "Укрзалізниці" в Харкові, в якій попередньо згодна лікуватися екс-прем'єр, "для проведення спільного лікування Тимошенко німецькими та українськими лікарями".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров не розуміє, хто хоче принизити країну і бойкотувати Євро-2012

В понеділок 7 травня захисник екс-прем'єра Олександр Плахотнюк повідомив, що питання про переведення Тимошенко на лікування в ЦКБ № 5 поки не вирішене. Він також вважає, що навіть якщо Тимошенко переведуть в ЦКБ, починати лікування одразу - "це смерті подібно", оскільки вона голодує "майже 20 днів" і після голодування організму потрібна реабілітація.

Зараз ви читаєте новину «В лікарню, де мають лікувати Тимошенко, вже прибула медкомісія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути