Ексклюзиви
вівторок, 01 березня 2011 17:10

Тимошенко каже, що колишні підлеглі "здали" її Генпрокуратурі

Тимошенко каже, що колишні підлеглі "здали" її Генпрокуратурі

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко ознайомилася з першим із 180-ти томів матеріалів кримінальної справи, порушеної проти неї Генеральною прокуратурою України.

Про це вона оповіді журналістам після виходу з допиту в Генпрокуратурі.

"Я, чесно кажучи, навіть не знаю, звідки стільки томів могло взятися в елементарній справі, яка пов'язана з тим, що людям з єдиного казначейського рахунку в кризу була виплачена пенсія. Зараз почала знайомитися, подивилася перший том - дійсно абсур, немає ніяких доказів . Повністю все пусте", - сказала Тимошенко, яку цитує прес-служба БЮТ.

Екс-прем'єр також зазначила, що в матеріалах справи зібрані свідчення її підлеглих часів її прем'єрства, але відмовилася уточнювати їх прізвища.

"Свідчення такі, як просить Генеральна прокуратура, але не хочу називати прізвища", - зазначила вона.

Лідер "Батьківщини" також заявила, що не має наміру затягувати з ознайомленням з матеріалами цієї справи.

"Знайомитися я буду досить швидко, тому що я хочу подивитися в очі тим суддям, які сьогодні виконують політзамовлення, хочу подивитися, як вони остаточно втопчуть в бруд свої мантії, хочу подивитися, як вони будуть приймати рішення там, де немає абсолютно злочину, і де вони будуть виносити політичні вироки на замовлення Януковича", - підкреслила вона.

Стосовно Тимошенко порушено дві кримінальні справи: за нецільове використання коштів, отриманих в рамках Кіотського протоколу і за закупівлю для потреб сільської медицини автомобілів "Опель Комбо", які, за висновками експертів, не відповідають положенням національного стандарту і не пристосовані для транспортування хворих на ношах .

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що колишні підлеглі "здали" її Генпрокуратурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути