понеділок, 23 листопада 2009 08:42

Тимошенко каже, що була з Путіним жорсткою

Тимошенко каже, що була з Путіним жорсткою
Прем"єр-міністр України вважає, що зараз Україна веде переговори з Росією так само жорстко і прагматично, як Росія з Україною.

Про це вона заявила в інтерв"ю телеканалу ICTV в неділю.

На запитання ведучої, "чим узяла" Тимошенко такого жорсткого і прагматичного політика, як російського прем"єра Володимира Путіна, оскільки він виглядав досить доброзичливо, Тимошенко відповіла:

"Я думаю, такою ж прагматичністю і такою ж жорсткістю. Тому що поважають в світі і сильні країни, і сильних людей. Слабкого лідера і слабку країну, на жаль, в світі поважати просто не планують.

Саме тому, як і сказав, до речі, російський прем"єр-міністр, переговори з Україною стало вести важко, але коли досягається результат і досягається певний компроміс, то, безумовно, втілюються в життя всі позиції, домовленості, і так було по природному газу."

Тимошенко також зазначила, що Росія, мабуть, по-доброму була вражена тим, що, незважаючи на кризу, незважаючи на політичні судоми, Україна вперше за 18 років платить за газ день в день в повному обсязі.

"І я вважаю, що саме такими кроками ми навчили нас поважати", - сказала Тимошенко.

Нагадаємо, що 19 листопада, у Ялті відбулося П"яте засідання комітету з питань економічного співробітництва Українсько-російської міждержавної комісії під головуванням прем"єр-міністрів України і Росії Юлії Тимошенко і Володимира Путіна, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що була з Путіним жорсткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути