Ексклюзиви
пʼятниця, 13 листопада 2015 12:20

Тимошенко і Тягнибок прагнуть дострокових парламентських виборів - політолог

Тимошенко і Тягнибок прагнуть дострокових парламентських виборів - політолог
www.dsnews.ua

Метою об'єднання "Батьківщини" і "Свободи" є боротьба за дострокові парламентські вибори. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Євген Магда.

"Об'єднання "Батьківщини" і "Свободи" відкриває перспективу не тільки на другий тур виборів міських голів. Воно направлене на дострокові парламентські вибори. Партія Олега Тягнибока більш ідеологічна, ніж "Батьківщина". Але обрала у партнери силу, союз із якою виглядає дивно. Від них балотуються у небагатьох містах. Взаємна допомога кандидатів не принесе їм великого результату. Багато депутатів партії Тимошенко на цих місцевих виборах пішли у кандидати в мери самовисуванцями. Це свідчить про недовіру до "Батьківщини"",- заявив він.

На думку експерта, крім "Свободи" ніхто не погодиться на спільну роботу з "Батьківщиною".

"Партія Юлії Тимошенко прагне влади понад усе. "Батьківщина" розглядає непарламентську партію "Свобода" як організовану структуру. Хоче показати, що така співпраця прийнятна. Допомога "Свободи" для найменшої фракції коаліції дуже доречна. Бо більше ніхто не погодився б на спільну роботу", - зазначив Магда.

Політолог наголосив, що від подальшого зближення максимально ухилятимуться.

"Закінчиться другий тур виборів мерів і контакти перервуть", - додав він.

Нагадаємо, партії "Батьківщина" та "Свобода" домовились підтримувати кандидатів у другому турі виборів міських голів. Також про співпрацю у місцевих радах нового скликання.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко і Тягнибок прагнуть дострокових парламентських виборів - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути