середа, 09 січня 2013 12:32

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко і Ко вдалися до новорічних приколів - Олійник

Тимошенко і Ко вдалися до новорічних приколів - Олійник
Володимир Олійник. Фото: ckpr.com.ua

У випадку непокори екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка вчора оголосила таку акцію, проти неї буде використана "сила закону".

Таку думку Gazeta.ua висловив народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, коментуючи рішення Тимошенко про початок акції громадянської непокори.

"Це не поодинокі речі. Іноді таке трапляється в системі відбування покарань, або притягнення до кримінальної відповідальності, коли особа в такий спосіб хоче продемонструвати себе як беззахисну. Це її право, але це свідчить про те, що в неї відсутні аргументи. Це свідчить про те, що людина в такий спосіб хоче уникнути відповідальності", - пояснив він.

Окрім того, на його думку, "є велика боязнь, що суспільству стане відомо, бо якщо там нічого немає, вона нічого не скоїла, то треба, навпаки, будь-яку владу, будь-якого прокурора, будь-яке слідство треба куди тягнути? До суду. Там буде розмова публічною, і люди побачать, що немає вини, і люди самі приймуть рішення про винуватість, чи не винуватість особи. Не тільки суд, але й люди можуть розсудити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" вимагають доповіді Пшонки по Тимошенко

Політик переконаний, що у випадку непокори Тимошенко проти неї буде використана "сила закону": "Для таких випадків, коли проявляється непокора та неповага до закону, існує примус".

Говорячи про те, що такі кроки Тимошенко це бажання нагадати про себе та підняти свій рейтинг, він підкреслив: "Якщо порівняти ситуацію рік тому та зараз, то фон значно тихіший. Вже в Європі та світі не лунає ця тема, тому в такий спосіб політики нагадують про себе, але в екстремальний спосіб. Згадаймо хоч голодування, або коли однопартійці висунули Тимошенко в президенти. Це новорічні приколи. А її кроки, в тому числі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко своїм листом попередила, що готова на "силове" протистояння - політолог

Нагадаємо, екс-прем'єр Юлія Тимошенко оголосила у вівторок акцію громадянської непокори. Також вчора Тимошенко повідомила про підозри щодо спроби сторонніх осіб додати отруйні речовини до миючих засобів та косметики, якими вона користується.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко і Ко вдалися до новорічних приколів - Олійник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути