Ексклюзиви
вівторок, 18 листопада 2008 08:10

Тимошенко і Богатирьова в однакових сережках прийшли до Ющенка (ФОТО)
7

Тимошенко на одній з нарад Ющенка
Богатирьова на РНБО

Юлія Тимошенко та Раїса Богатирьова стають все ближчими одна до одної. Принаймні у стилі одягу. Обидві дами, можливо, самі цього не бажаючи, останнім часом почали вдягатися мов сестри-близнючки.

Особливо це стало помітно під час останніх засідань РНБО у президента Віктора Ющенка. Своїми вбраннями Богатирьова і Тимошенко ніби символізують єдність і боротьбу протилежностей.

Раніше Тимошенко і Богатирьова вже потрапляли у казус - вдягли однакові піджаки "Yves Saint Laurent".

Нещодавно ж затятим модницям знову капітально не пощастило. З різницею в один день Тимошенко і Богатирьова вийшли на люди в однакових прикрасах.

Не встигла Тимошенко поблищати своїми новими сережками, як Богатирьова вдягла такі самі.

На непрофесійний погляд ТаблоID, головний елемент прикрас Тимошенко і Богатирьової схожий на місячний камінь, який, згідно з магічними трактуваннями, вважається талісманом кохання, а також здатен вгамовувати надмірні емоції темпераментних людей. Найчастіше місячний камінь обрамлюють у срібло.

Ще одним варіантом того, з чого виготовлені прикраси Тимошенко і Богатирьової, може бути якийсь з різновидів кварцу - безбарвний або рожевий. Менш ймовірно, що Юлія Володимирівна і Раїса Василівна блищали гірським кришталем.

Проте якщо щодо каміння сережок Тимошенко і Богатирьової можна сперечатися, то про їхню форму - навряд чи. Ідентичність не підлягає сумніву.

TabloID

Фото прес-служби президента

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко і Богатирьова в однакових сережках прийшли до Ющенка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути