середа, 20 лютого 2008 16:54

Тимошенко говорила із Зубковим більше години

Тимошенко говорила із Зубковим більше години
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко запропонувала російському уряду формувати спільно пріоритети для кожної з підкомісій міжурядового українсько-російського комітету з економічного співробітництва і затвердити їх до засідання комітету в квітні.

"Було б важливо, щоб ми по кожній підкомісії вибрали один ключовий пріоритет, одну мету. Під ними можна створити план дій, і ми можемо відстежувати динаміку", - сказала вона на початку розширеної зустрічі з главою російського уряду Віктором Зубковим в середу в Москві.

Вона назвала дуже важливим "включити всі організаційні ресурси" міжурядового комітету для реалізації завдань, поставлених президентами Росії і України - Віктором Ющенком і Володимиром Путіном, - перед урядами на останній зустрічі в Москві 12 лютого цього року.

Перед зустріччю в розширеному складі відбулася зустріч прем"єрів у вузькому колі. Зустріч продовжувалася більше години, хоча була запланована на 25 хвилин.

З українського боку в ній брали участь глава НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина, міністр економіки Богдан Данилишин, керівник групи радників прем"єр-міністра України Віталій Гайдук, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко говорила із Зубковим більше години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути