вівторок, 23 лютого 2010 16:25

Тимошенко готова визнати Януковича - Березовець

Тимошенко готова визнати Януковича - Березовець

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко готова визнати лідера Партії регіонів Віктора Януковича переможцем президентських виборів, переконаний директор PR-группы Politteh політтехнолог Тарас Березовець.

"Заява про те, що вона готова перейти в опозицію свідчить про те, що Тимошенко готова визнати Януковича переможцем", - сказав він на прес-конференції у вівторок в Києві.

За прогнозами директора Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайла Погребінського, Тимошенко піде з поста прем"єр-міністра протягом 2-3-х тижнів.

У свою чергу Березовець відзначив: "Вона (Тимошенко) готова ініціювати самовідставку. Відповідне представлення фракції БЮТ свідчить про те, що БЮТ переконаний: у парламенті немає голосів не те, що на створення нової коаліції, а навіть на елементарну відставку Тимошенко".

Він також додав, що "ініціювати процес самовідставки, очевидно, є спробою отримати імунітет до осені. Як відомо, впродовж однієї сесії не можна двічі голосувати питання недовіри уряду".

У четвер, 25 лютого, повинна відбутися інавгурація нового президента Януковича.

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко готова визнати Януковича - Березовець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути