понеділок, 14 січня 2013 19:24

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко дозволили зустрітися з жінками-депутатами - Павловський

Тимошенко дозволили зустрітися з жінками-депутатами - Павловський
Андрій Павловський Фото: gazetavv.com

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко отримала дозвіл на зустріч з жінками - депутатами від опозиційних фракцій Верховної Ради 7-го скликання. Про це повідомив народний депутат Андрій Павловський.

"Начальник колонії нам показав лист. Є дозвіл на короткострокову зустріч Юлії Володимирівни з жінками-депутатами", - повідомив Павловський агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок.

Депутат зазначив, що в даний час він разом з депутатами Арсенієм Аваковим і Олександром Бригинцем продовжують очікувати можливості оглянути приміщення, в якому міститься Тимошенко.

"Чекаємо. Зараз начальник Качанівської колонії з'ясовує з київським начальством, чи можна нас сьогодні ввечері пустити", - сказав він.

У прес-службі управління Державної пенітенціарної служби Харківської області інформацію про дозвіл Тимошенко провести короткострокове побачення з народними депутатами від опозиції ні підтвердили, ні спростували.

"Ми поки не володіємо такою інформацією", - повідомили в прес-службі.

Як повідомлялося, 11 січня жінки-депутати опозиційних фракцій зажадали зустрічі з Тимошенко та звіту генерального прокурора України Віктора Пшонки про ситуацію з порушеннями прав жінок в Україні.

Крім того, представниці парламентської опозиції вимагають надання можливості лікуватися в незалежній клініці екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку.

"Якщо цього не буде виконано, ми обіцяємо жіночий бунт", - заявила народний депутат фракції "Батьківщина" Олександра Кужель.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко дозволили зустрітися з жінками-депутатами - Павловський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути