понеділок, 14 січня 2013 16:52

Тимошенко продовжує протестувати у коридорі лікарні - болі у спині посилюються

Тимошенко продовжує протестувати у коридорі лікарні - болі у спині посилюються
Стан здоров'я Тимошенко погіршився. Фото: radiosvoboda.org

Самопочуття екс-прем'єра Юлії Тимошенко продовжує погіршуватися, стверджує її захисник Сергій Власенко.

"Самопочуття погіршилося. Болі в спині посилилися. Больовий синдром посилився. Лікування не надається ... Сьогодні я бачив по ній, якщо останнім часом вона могла сидіти більш менш, не змінюючи положення спини, то зараз абсолютно чітко видно, що їй боляче" , - сказав Власенко на брифінгу в понеділок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівництво колонії обіцяє, що за Тимошенко не спостерігатимуть чоловіки?

За його словами, екс-прем'єр як і раніше знаходиться в коридорі, а на час зустрічей із захисниками переміщається в кімнату для зустрічей із захисниками. Там є тапчан, і Тимошенко може лежати.

Говорячи про тапчан, наданий пенітенціарною службою після оголошення екс-прем'єром акції громадянської непокори та її відмови повертатися в палату, Власенко сказав, що це "звичайний шматок заліза на 4 ніжках".

Власенко зазначив також "сюрреалістичність" умов утримання Тимошенко.

"Щоб ви уявляли сюрреалістичність ситуації. Туалет не закривається взагалі, незважаючи на те, що в цьому приміщенні знаходяться і чоловіки і жінки і це спільний туалет. Але кімната для зустрічей із захисниками закривається на замок, коли проходить зустріч захисників з Юлією Володимирівною", - зазначив Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська "загубила" диплом - Москаль

Як повідомлялося, 8 січня захисник екс-прем'єра Власенко оприлюднив відкритий лист Тимошенко президенту України Віктору Януковичу, в якому екс-прем'єр оголосила про початок особистої акції громадянської непокори.

Зокрема Тимошенко заявила, що відмовляється спілкуватися зі слідчими і прокурорами, не має наміру добровільно їхати в суд, а в разі спроби доставити її примусово надасть фізичний опір. Екс-прем'єр також відмовилася повертатися в палату до тих пір, поки там ведеться відеоспостереження і цілодобово знаходиться караул.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко продовжує протестувати у коридорі лікарні - болі у спині посилюються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

112

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути