Ексклюзиви
неділя, 03 квітня 2011 16:00

Тимошенко: Депутата вбито через відмову переходити до "регіоналів"

Тимошенко: Депутата вбито через відмову переходити до "регіоналів"

Лідер партії "Батьківщіна" вважає, що депутата Хмельницької облради Адама Яхієва через його відмову переходити в Партію регіонів, а також "за малий бізнес"

"Застрелили сьогодні вночі. Четверо дітей має. Яке горе. Багато державних нагород, депутат облради трьох скликань. Відмовлявся переходити в ПР", - написала Ю. Тимошенко в суботу, 2 квітня, в на своїй сторінці на Twitter.

"У Хмельницькому вбили нашого депутата. За малий бізнес. На форумі читаю: не треба було йти в БЮТ - не вбили б. Страшні часи, страшна логіка", - написала Ю. Тимошенко.

Нагадаємо, У Хмельницькій області в ніч на 2 квітня було вбито депутата Хмельницької обласної ради від "Батьківщина", відомого в області бізнесмена Адама Яхієва. Вбивство сталося минулої ночі у власному будинку депутата обласної ради. Його вбито з 9-міліметрової зброї. Зазначимо, що ця жахлива подія відбулася напередодні зборів акціонерів ВАТ "Адамс", генеральним директором якого є Яхієв. На сьогодні це підприємство входить до списку провідних підприємств в Україні з переробки сільськогосподарської продукції, ним виробляється третина консервованої продукції у хмельницькій області.

Як повідомила "Інтерфакс-Україна" директор департаменту зв'язків з громадськістю МВС України Вікторія Кушнір, за фактом вбивства депутата порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Ведеться слідство, тіло направлено на медекспертизу. Водночас партія "Батьківщина" звертається до Генпрокуратури, МВС із вимогою негайно провести об'єктивне розслідування, знайти і покарати убивць.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Депутата вбито через відмову переходити до "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути