Ексклюзиви
пʼятниця, 05 серпня 2011 18:29

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко через місяць засудять на п'ять років - ЗМІ

Тимошенко через місяць засудять на п'ять років - ЗМІ

Близьке до слідства джерело в Вищій Раді Юстиції України на умовах анонімності повідомило Фокус.ua, що результат "газової справи" проти заарештованої 5 серпня екс-прем'єра Юлії Тимошенко, вже вирішений: лідер БЮТ до 6 вересня буде визнана винною і засуджена до позбавлення волі

За даними джерела, йдеться про ув'язнення на строк до п'яти років. Чи можливі будуть для екс-прем'єра умовне ув'язнення або дострокове звільнення, не повідомляється.

Нагадаємо, 5 серпня головуючий в "газовому справі" суддя Печерського райсуду Києва Родіон Кірєєв задовольнив клопотання сторони обвинувачення про арешт екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Після оголошення цього рішення Тимошенко вивели із залу Печерського районного суду Києва співробітники судової міліції "Грифон" та спецпідрозділу "Беркут".

Прихильники екс-прем'єра створили живий ланцюг, щоб перекрити виїзди з суду, і перекрили рух транспорту на Хрещатику.

Як писала Gazeta.ua, нардеп від БЮТ і колишній захисник Тимошенко Сергій Власенко перед Лук'янівським СІЗО зачитав написану особисто опозиціонеркою заяву, в якій вона заявила, що не збирається закінчувати життя самогубством.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко через місяць засудять на п'ять років - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути