середа, 03 березня 2010 13:15

Тимошенко: Час гольфу і тенісу для Януковича закінчився

Тимошенко: Час гольфу і тенісу для Януковича закінчився

Прем"єр -мінстр Юлія Тимошенко не дасть Віктору Януковичу можливості грати в більярд і теніс. Про це вона заявила під час свого виступу у Верховній раді.

"Якщо буде проголосована відставка уряду, тієї ж хвилини ми залишимо урядові кабінети і перейдемо в опозицію формувати демократичну команду.

Ми захистимо Україну від нової біди. Якщо Янукович думав, що через тиждень він буде грати в гольф і теніс, а його команда буде все дерибанити, то я хочу йому сказати, що його час гольфу і тенісу закінчився", - заявила Тимошенко.

Вона також зазначила, що за час її прем"єрства зараплата виплачувалася погодинно і за газ із Росією уряд теж розраховувався годину в годину.

"А сьогодні кожен, хто освятить своїми голосами відставку уряду, буде нести за це відповідальність", - сказала Тимошенко.

Вона також наголосила, що в останні дні відбулося захоплення титанової галузі та газового родовища "Сахалінське" командою Януковича. "Ми передамо відповідні документи в Антикорупційний комітет", - наголосила вона.

Тимошенко також зазначила, що президентство Януковича призведе до послаблення незалежності демократії та свободи слова. "Але в нас є захист - об"єднана демократична команда", - заявила прем"єрка.

Вона закликала нардепів створити у Верховній раді подібну групу.

Виступ Тимошенко тривав близько 7- 10 хвилин. Після своєї промови прем"єрка залишила сесійну залу. Їй стоячи аплодували "бютівці". Під час виступу глави уряду "регіонали" невдоволено гуділи.

Тимошенко прийшла в Раду у сірій сукні з довгими рукавами.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Час гольфу і тенісу для Януковича закінчився ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути