четвер, 20 травня 2010 22:17

Тимошенко будуть переслідувати до виборів

Тимошенко будуть переслідувати до виборів

"Бютівець" Сергій Сенченко вважає, що сьогоднішня заява голови Рахункової палати України Валентина Симоненка про зловживання та розкрадання державних коштів попереднім урядом є нічим іншим, як переслідування політичних опонентів нинішньою владою.

Про це він заявив в ефірі програми Шустер Live.

"Це організована травля. Організатором і координатором всього цього є президент Янукович. Без нього накинутися стільки перевіряючих органів і чиновників на колишнього прем'єра не могли. "Проколовся" віце-прем'єр із силових питань Володимир Сівкович, який спрогнозував, що розслідування можливих зловживань попереднього уряду будуть розслідувані до осені. А сьогодні вони заявили, що 31 жовтня проведуть вибори до місцевих рад. Тому весь цей час відбуватиметься переслідування Тимошенко", - переконаний міністр фінансів опозиційного уряду.

"В будь-якому разі, не в компетенції Симоненка називати виявлені у процесі перевірки злочини. Це маніпуляція суспільною думкою, коли Симоненко з пафосом говорить, що на 22 млн залишилось на складах не використаних ліків. Це ж 50 коп на жителя", - зазначив нардеп.

Сенченко вважає, що головне завдання кампанії проти Тимошенко - максимально знизити її особистий рейтинг та очолюваної нею політичної сили.

"Повірте, сьогодні відповідь Тимошенко турбує правлячу коаліцію більше, ніж реакція населення на ці безпідставні звинувачення. Адже головне завдання - якимось чином відбити ті 11 мільйонів, що за неї проголосували. Але я хочу засмутити замовника цієї справи - президента Януковича. Сьогодні число людей, які не сприймають і не розуміють його політики значно більше, ніж ті 11 мільйонів," - заявив "бютівець".

На закиди стосовно неефективного використання попереднім урядом бюджетних коштів Сенченко навів приклад вирішення квартирних питань постраждалих під час вибухів у багатоповерхівках у Дніпропетровську та Євпаторії.

"Коли говорити про неправомірне використання грошей, я наведу приклад. За прем'єрства Януковича сталася біда - вибухнув будинок у Дніпропетровську. Ті люди досі скитаються. На жаль, подібне нещастя сталось і за премєрства Тимошенко у моєму рідному місті Євпаторії, і тоді питання було вирішене за кілька тижнів", - наголосив Сенченко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко будуть переслідувати до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути