середа, 20 травня 2009 11:41

Тимошенко била кулаками по столі від люті на Єханурова

Тимошенко била кулаками по столі від люті на Єханурова
На відкритому засіданні уряду в середу під час звіту глави Контрольно-ревізійного управління Миколи Сивульського з перевірки діяльності Міноборони в 2008 році між прем"єр-міністром Юлією Тимошенко і міністром оборони Юрієм Єхануровим виникла словесна публічна сварка.

Сивульський у своєму звіті заявив, що Міноборони перешкоджало діям КРУ під час проведення перевірки. При цьому Єхануров, перебивши виступ глави КРУ, звернувся до Тимошенко.

"Я хочу сказати, що... почали вимагати всі документи, які є в Міністерстві оборони...я Вас (Тимошенко) дуже прошу, я розумію Ваші емоції і те, що ЗМІ тут, Вам необхідно все це подати. Але, будь ласка, стримаєтеся, нехай він (Сивульський) про все доповість, і потім ламатимуть і далі цю комедію", - заявив глава Міноборони.

"Ламати комедію будете Ви, коли перед силовими структурами звітуватимете!", - відповіла прем"єрка, вдаривши кулаком по столу.

Крім того, Тимошенко попросила Єханурова "підбирати слова на засіданні уряду".

Раінше керівник головного КРУ Сивульський заявив, що інформація про корупцію в Міністерстві оборони в 2008 році підтвердилися, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко била кулаками по столі від люті на Єханурова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути