Ексклюзиви
неділя, 17 січня 2010 16:35

Тігіпко звинувачує Януковича в незаконній агітації

Тігіпко звинувачує Януковича в незаконній агітації

Штаби кандидата в Президенти України Сергія Тігіпка заявляють про агітацію з боку Партії регіонів в ході виборчого процесу в день першого туру голосування.

Про це повідомляє прес-служба Тігіпко.

За повідомленнями з виборчого штабу Тігіпко в АРК Крим, по ТВО N 2 (м. Сімферополь) їздить мікроавтобус Mercedes Sprinter з номером АК 5272 АА, на крилах якого є напис великими літерами "Регіони".

Даний мікроавтобус під"їжджає до скупчення людей на зупинках громадського транспорту, звідти виходять дві дівчини в накидках синього кольору з написом літерами білого кольору "Регіони" і пропонують людям відвезти їх на виборчі дільниці, за якими вони закріплені.

У той же час в м. Києві, ТВО N 221, організовано підвезення пенсіонерів на виборчі дільниці автобусом ТМ "Богдан". За словами самих людей похилого віку, транспорт надано Партією регіонів.

"Ми фіксуємо всі правопорушення в ході виборчого процесу, повідомляємо про них ЦВК і реагуємо всіма законними способами", - підкреслила уповноважений представник Тігіпко в ЦВК, адвокат Олександра Павленко.

Нагадаємо, агітація в день виборів, відповідно до закону "Про вибори Президента України", заборонено з 24:00 15 січня 2010

РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко звинувачує Януковича в незаконній агітації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути