неділя, 17 січня 2010 11:42

"Бютівці", прикриваючись ім"ям Черновецького, брешуть про Януковича

"Бютівці", прикриваючись ім"ям Черновецького, брешуть про Януковича

Сьогодні вночі БЮТ від імені мера Києва розкидав у поштові скриньки цинічну і брехливу листівку проти Віктора Януковича.

Про це повідомила прес-служба Партії регіонів.

"Чіпляючись за владу, і не гребуючи ніякими найбруднішими прийомами, вони вдаються до найчорніших провокацій", - йдеться в заяві.

Прес-служба заявила, що "БЮТ на чолі з Тимошенко вважає киян бездумним натовпом, не здатним відрізнити правду від відвертої брехні".

"У наших силах зупинити цих авантюристів, раз і назавжди відсторонити їх від влади, очистити країну і наше рідне місто від обману, бруду і лицемірства", - підкреслили "регіонали".

Між тим, прес-служба Блоку Юлії Тимошенко поширила повідомлення, що суботу в Донецьку членами передвиборчого штабу Віктора Януковича були жорстоко побиті двоє журналістів відомого грузинського телеканалу "Імеді". Проте прес-служба Партії регіонів спростувала цю заяву, зазначивши, що партія не має відношення до побиття громадян Грузії.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці", прикриваючись ім"ям Черновецького, брешуть про Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути