Ексклюзиви
понеділок, 08 березня 2010 16:58

Тігіпко відкинув всі пропозиції Януковича – експерт

Тігіпко відкинув всі пропозиції Януковича – експерт

Сергій Тігіпко відкинув усі посади, запропоновані Віктором Януковичем. Про це повідомив політичний експерт Кость Бондаренко, розповідаючи про ті пропозиції, які робив Янукович Тігіпку, і про те, хто має найбільші шанси стати майбутнім прем"єром.

Бондаренко розповів, які вакансії пропонувались С.Тігіпку від нової влади.

"Я знаю, що йому пропонували цей пост, незважаючи на те, що офіційні джерела в ПР це спростовують. Але я думаю, що Сергій Леонідович, якщо він втрутився у боротьбу за прем"єра, то не погодиться на інші пропозиції", - повідомив експерт

"Він діє за давньоримським принципом Aut Ceasar, aut nihil - "Або Цезар, або ніщо". Тим більше, що він починає свій партійний проект, вже заявив про намір створити опозиційний Кабмін, і після таких гучних заяв я не думаю, що він піде на нижчу посаду. Крім посади голови РНБО йому пропонували і посаду голови НБУ, і міністерські портфелі, і посаду віце-прем"єра", - зазначив Бондаренко.

Експерт також розповів і про те, хто може стати наступним прем"єром при Януковичі.

"Шанси на прем"єрство у Тігіпка з Яценюком у відсотковому співвідношенні приблизно рівні - десь біля 5%, а найбільш імовірним претендентом на те, щоб очолити Кабмін, є все ж таки Азаров - 90%", - висловив свою думку Бондаренко.

ІМК

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко відкинув всі пропозиції Януковича – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

106

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути