Ексклюзиви
четвер, 31 березня 2011 09:12

Тігіпко спитає у поляків, як проводити пенсійну реформу

Тігіпко спитає у поляків, як проводити пенсійну реформу

Віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко при проведенні пенсійної реформи хоче врахувати досвід поляків.

Як повідомила прес-служба Кабміну, Тігіпко, зокрема, зазначив, що Польща залишається ключовим стратегічним партнером для України.

"Особливо активізувалося наше співробітництво у зв'язку з проведенням нашими країнами Євро-2012. Ми зацікавлені у подальшому розвитку українсько-польського діалогу та наповненні його конструктивним практичним змістом", - сказав Тігіпко.

Він наголосив, що планує обговорити із поляками широке коло питань двостороннього співробітництва. Зокрема, значна увага приділятиметься вирішенню питань соціального захисту українців, які працюють у Польщі.

Також чиновник планує ознайомитися з польським досвідом щодо реформування пенсійної системи і легалізації заробітних плат.

"При проведенні пенсійної реформи надзвичайно важливо враховувати досвід наших найближчих сусідів, які мали однакові з нами стартові умови і досягли значних успіхів", - підкреслив віце-прем'єр-міністр.

Слід зазначити, що Тігіпко здійснить дводенний робочий візит до Республіки Польща, який розпочинається сьогодні, 31 березня.

Під час візиту він проведе низку зустрічей з віце-прем'єр-міністром, міністром економіки Республіки Польща Вальдемаром Павляком, головою Служби соціального страхування Збігнєвим Дердзюком, головою Державної інспекції праці Тадеушем Зайонцем, керівництвом Міністерства праці та соціальної політики.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко спитає у поляків, як проводити пенсійну реформу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути