субота, 19 травня 2012 08:22

Тігіпко розповів, як ділитиме роботу з Клюєвим у передвиборчому штабі ПР

Тігіпко розповів, як ділитиме роботу з Клюєвим у передвиборчому штабі ПР
Сергій Тігіпко розповідатиме виборцям, куди ПР пропонує іти Україні. Фото: korrespondent.net

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко розповів,  як він і Андрій Клюєв ділитимуть повноваження на передвиборчій кампанії Партії регіонів.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Інтер".

Відповідаючи на запитання, чи змирився він, що є лише "обличчям", а реально штабом керуватиме секретар РНБО Андрій Клюєв, Тігіпко наголосив:

"Не буде ніякого тіньового штабу, який (штаб ПР - ред.) дійсно очолює Андрій Клюєв і там просто є різна робота. Так є організаційна робота. Хто займався виборами, той знає, що це колосально важлива робота, тому що по всій країні всі повинні діяти, говорити практично в  одному режимі. Тому цим буде займатися він (Клюєв)".

Тігіпко додав: "Але з другого боку повинні донести ідеї: що ми хочемо, що ми робимо, куди ми пропонуємо іти нашій країні. Цим більше буду займатися я".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко вважає, що у нього є шанс очолити Партію регіонів

Відповідаючи на запитання, що він сам і його однопартійці отримали чи отримають  в результаті злиття "Сильної України" та Партії регіонів, віце-прем'єр розповів:

"Для мене, безумовно, коли пройде з'їзд, буду намагатися провести своїх людей, яких я добре знаю по списку Партії регіонів, але відверто говорю: немає жодної домовленості, щоб я сказав: от стільки і стільки і тільки в такому випадку... Ні. Не за це. За роботу. Хочуть приходити – хай приходять. Будуть публічними, будуть цікавими людям – в список. Не будуть цікавими – ні, не будуть в списках. Тільки таким чином. Тому що це партія, а не акціонерне товариство".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" погодилися віддати Тігіпку 15 місць заступників в обладміністраціях

На  сьогоднішній день, розповів він, близько 20 колег Тігіпка зайшли в обласні адміністрації на різні посади.

"Фактично всі голови обласних адміністрацій перейшли в Партію регіонів і ми починаємо разом із ними поступово відпрацьовувати ці питання, якими вони займаються", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко розповів, як ділитиме роботу з Клюєвим у передвиборчому штабі ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути