вівторок, 24 квітня 2012 08:48

Регіонали задоволені, що їх передвиборчий штаб очолить саме Клюєв

Регіонали задоволені, що їх передвиборчий штаб очолить саме Клюєв
Клюєв знає, як побудувати передвиборчу кампанію. Фото: rbc.ua

В Партії регіонів задоволені тим, що така людина, як Андрій Клюєв очолить передвиборчий штаб партії.

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від Партії регіонів Олександр Стоян.

"РНБО - це не штаб Партії регіонів. РНБО - це та організація, яка захищає інтереси людей, а те, що в РНБО є талановиті люди, здатні очолити штаб, і Андрій Петрович, знаєте, я так трошки скажу з пафосом - коли сказали, що Клюєв буде очолювати штаб на засіданні політради, були тривалі і бурхливі оплески. І це було відверто і чесно, тому що ми знаємо Андрія Петровича, як сильного організатора і президентської кампанії, і виборів до парламенту", - відзначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клюєв очолив передвиборчий штаб "Регіонів" і планує піти у відпустку

Політик не бачить нічого поганого в тому, що Андрій Клюєв повинен бути підти у відпустку на три місяці, щоб як слід підготувати партію до виборів, і вважає, що за нього є кому працювати.

"Те, що він на певний час, скажімо там, на пару місяців візьме відпустку, там є кому за нього попрацювати. Ми задоволені, що така авторитетна людина очолюватиме наш виборчий штаб", - підсумував регіонал.

Водночас, його колега Володимир Олійник каже, що в Партії регіонів не буде ніяких подвійних штабів, не дивлячись на те, що до керівництва кампанією було обрано ще і Сергія Тігіпка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клюєв визнав, що в судах багато корупції

"Не буде ніяких ні подвійних, потрійних ні штабів - юридично очолює штаб Андрій Петрович Клюєв, який бере відпустку на цей час. Очолює публічну частину цієї кампанії Сергій Леонідович Тігіпко, тому що там технологічно потрібно працювати, менше ходити розповідати, організовувати роботу, але все це робиться публічно", - підсумував Олійник.

Зараз ви читаєте новину «Регіонали задоволені, що їх передвиборчий штаб очолить саме Клюєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути