субота, 27 березня 2010 11:37

Тігіпко не виключає свого відходу в опозицiю

Тігіпко не виключає свого відходу в опозицiю

Віце-прем"єр Сергій Тігіпко не виключає свого відходу в опозицію до нинішнього уряду, якщо до його пропозицій по спрощенню дозвільних правил для підприємців не прислухатимуться.

Про це політик заявив в прямому ефірі програми "Велика політика" на телеканалі Інтер.

"У новому уряді я відповідаю перш за все за блок економічних реформ. Ми вже прийняли проекти, в яких бізнесмен отримує ліцензію за 10 днів, а не за 2-3 місяці, як прописано зараз в законах. Після 10 днів бізнес починає працювати без дозволу держави. Також не треба буде бігати після всіх керівних органів , а можна буде через інтернет зареєструвати підприємство. За це я боротимуся. Якщо цього не буде, тоді, знаєте, в опозицію піти ніколи не пізно, - сказав Сергій Леонідович.

Тігіпко також заявив, що в Україні буде переглянуті пільгові пенсії.

"Якщо ми не зможемо збалансувати пенсії, то ми дуже різко пообрізаємо максимальні пенсії. Але можу сказати, що за законом це не торкнеться тих пенсіонерів, кому ці пенсії вже нараховані. Тому що закон у нашій системі зворотної сили не має", - зазначив він. 

На питання, чи повернеться уряд до системи, коли працюючі пенсіонери не отримували пенсій Тігіпко сказав, що йому такий принцип не подобається і йому "це не хотілося б робити".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко не виключає свого відходу в опозицiю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути