Ексклюзиви
вівторок, 23 лютого 2010 21:52

Тігіпко готовий працювати в команді Януковича

Тігіпко готовий працювати в команді Януковича
Сергій Тігіпко не проти очолити Кабмін навіть, якщо урядова команда буде сформована з людей, яких обере Віктор Янукович. Зокрема, якщо міністром фінансів стане Микола Азаров, а економічне відомство очолить Ірина Акімова.

Про це Тігіпко сказав в ефірі Шустер Live.  

Проте, на його думку, даючи згоду на прем"єрство, "потрібно виходити з програми, а не персоналій".

"Я вважаю Акімову досить грамотним і толковим економістом і з нею працював би із задоволенням, - сказав Тігіпко. - Микола Янович (Азаров) також має свої великі плюси, як адміністратор. Зрозуміло, що будуть проблеми з реформуванням якихось речей. Але й з ним я колись працював і нічого страшного не бачив. У нас була абсолютно нормальна співпраця".

За словами Тігіпка, перше, щоб він спитав президента у разі пропозиції очолити уряд, це те, на які зміни готовий новий глава держави.

"Найголовніше питання, яке б я поставив: "Пане президенте, а чому ви мене берете, під які зміни? Ви готові за рік зробити все непопулярне, чого ми не робили 5-10 років. Якщо так – давайте скажемо про це публічно, давайте повноваження, обіцяйте, що ваша фракція це підтримає. Кажіть, що ви даєте ці повноваження на рік і спитаєте з мене через рік". Така розмова мене б влаштувала", - заявив Тігіпко.

Екс-кандидат скептично ставиться до обіцянки "Регіонів" про підвищення соцстандартів.

" Я б сказав президенту, що вибори закінчилися. Наскільки ми зможемо збільшити бюджет, настільки ми зможемо підняти соцвиплат", - зазначив Тігіпко.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Тігіпко готовий працювати в команді Януковича ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути