середа, 31 жовтня 2012 13:28

"Ти більше на філфаку не вчишся" - на окрузі Бахтєєвої залякували студентів-спостерігачів

"Ти більше на філфаку не вчишся" - на окрузі Бахтєєвої залякували студентів-спостерігачів
Фото: news.dt.ua

Донецькій студентці, яка працювала в комісії, погрожувала представниця Тетяни Бахтєєвої. Сергій Кайдаш, який працював членом ДВК від "Батьківщини" на дільниці № 141 677 (школа № 16 Донецька), розповів Gazeta.ua про злочин, який скоїла на його очах одна з членів комісії.

Він став очевидцем вкидання бюлетенів іншим членом комісії. Вкидання зробила вчителька тієї ж школи. Кайдаш звернувся до міліціонера, який чергував на ділянці із заявою і проханням викликати наряд. Незважаючи на погрози, молодий чоловік дав свідчення.

За його твердженням тільки кілька людей, які представляли "Батьківщину" і УДАР, виконували в комісії свої обов'язки. Решта не знали назви партій, які вони представляють і сприяли численним порушенням. Як стверджує безпартійний Сергій Кайдаш, спостерігач від регіоналки Тетяни Бахтеєвої, також викладачка школи №16, залякувала студентку Донецького нацуніверситету Аліну, яка працювала в комісії від УДАРу.

Вона сфотографувала 21-річну дівчину на мобільний телефон і сказала їй, що на філфаку Аліна більше вчитися не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ порушила п'ять кримінальних справ за фактами підкупу виборців

Регіоналка Тетяна Бахтєєва контролює Донецький національний університет - заради її мітингу, як раніше повідомляли Gazeta.ua донецькі студенти, їх відпускали з пар. Фактично агітаторами Бахтєєвої працювала добра половина викладачів. Студенти ходять в її куртках, пишуть її ручками і бояться, що їх виженуть з гуртожитку, якщо не проголосують.

Відзначимо, що Тетяна Бахтєєва вже перемогла в 42 окрузі з великим відривом.

Зараз ви читаєте новину «"Ти більше на філфаку не вчишся" - на окрузі Бахтєєвої залякували студентів-спостерігачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути