пʼятниця, 07 лютого 2014 14:42

Терористом №1 в Україні є Захарченко - "Батьківщина"

Терористом №1 в Україні є Захарченко - "Батьківщина"
Віталій Захарченко. Фото: news.rx24.ru

Заява міністра МВС Віталія Захарченка про нібито наявність в його відомстві документів, які підтверджують, що партія "Батьківщина" заздалегідь розробляла силовий сценарій конфлікту під час масових акцій протесту у Києві – це брудна провокація проти опозиції.

Відповідну заяву зробили в "Батьківщині", повідомляє офіційний сайт політсили.

В партії категорично спростовують закиди МВС про начебто підготовку державного перевороту "екстремістами" від опозиції.

"Насправді для всіх очевидним є те, що головним екстремістом в країні є виключно відомство, очолюване Захарченком. Адже саме правоохоронні органи сьогодні здійснюють широкомасштабну кампанію терору проти всіх громадян України, які ведуть боротьбу за свої права і свободи та виступають проти влади", - йдеться в заяві "Батьківщини".

Саме Захарченко, на думку опозиціонерів, сьогодні діє як терорист №1, публічно оголошуючи на всю країну про підготовку терактів на Майдані з метою залякування суспільства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко хоче амністувати силовиків, які били народ гумовими кийками

"Загалом судячи з публічних заяв міністра, складається таке враження, що Захарченко живе в паралельній реальності та знаходиться в неадекватному стані. В цій збоченій реальності Захарченка - активісти Євромайдану викрадають, вбивають і катують самі себе, автомобілі учасників Автомайдану спалахують самі по собі, а люди на Майдані самі підкладають собі вибухівку, на якій підриваються", - зазначили в партії.

В "Батьківщині" закликали Захарченка спершу розібратися із екстремістами "під його власним командуванням, адже досі не було покарано жодного правоохоронця за злочини проти учасників масових акцій протесту в Україні і злочини проти людяності, які підпадають під міжнародний трибунал".

Зараз ви читаєте новину «Терористом №1 в Україні є Захарченко - "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути