Ексклюзиви
четвер, 02 квітня 2015 14:37

Тернопільщину очолив нардеп від "Блоку Порошенка" Барна

Тернопільщину очолив нардеп від "Блоку Порошенка" Барна
gazeta-misto.te.ua

Президент України Петро Порошенко в четвер представив нового голову Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барну.

Представлення нового тернопільського губернатора відбулося у будівлі Тернопільської обладміністрації перед активом області.

Барна - народний депутат Верховної Ради теперішнього скликання (фракція "Блоку Петра Порошенка).

"На представлення Степана Барни головою ОДА не були допущенні 2/3 попередньо акредитованих журналістів. У список обраних не потрапили не тільки представники Інтернет ЗМІ, як мають великий вплив на ситуацію в області, але й представники друокваних видань. Зокрема, журналіст газети Верховної ради "Голос України" теж попав під "цензуру"", - пише місцеве видання "Tenews.te.ua".

Водночас, як повідомляє сайт "0352.ua", студенти, політики, громадські діячі, представники ЗМІ змушені були ще годину чекати приїзду президента Порошенка.

"Тим часом близько ста студентів змушені мерзнути перед входом в будівлю Тернопільської облдержадміністрації, де їх поставили з національними прапорами. Від вітру прапори аж хиляться до землі, студенти мужньо витримують негоду.

В самій будівлі облради та облдержадміністрації виникло кілька непорозумінь. Зокрема, з 60 журналістів, які акредитувалися на зустріч президента з активом області, перепустки отримали лише двадцять. За яким критерієм відбирали журналістів і хто саме здійснював відбір, в прес-службі облдержадміністрації не змогли пояснити.

Окрім того, перепусток не отримали і народні депутати. Як наслідок, служба охорони та представники СБУ не пропускали народних депутатів: Олега Барну, Романа Заставного та Тараса Юрика за їхніми посвідченнями нардепів. Їх скерували до організаторів зустрічі, щоб вони отримали спеціальні перепустки.

Наразі, вся еліта Тернопільщини кучкується в холі перед входом у сесійну залу обласної ради. Водночас, окремі діячі почувши інформацію про затримку з приїздом Петра Порошенка покинули будівлю олбради", - написав місцевий ресурс.

Зараз ви читаєте новину «Тернопільщину очолив нардеп від "Блоку Порошенка" Барна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути