пʼятниця, 28 червня 2013 12:39

Тернопільський депутат викликав Тітушка на ринг

Тернопільський депутат викликав Тітушка на ринг
Фото: gazeta.ua

Депутат Тернопільської облради Степан Барна хоче на ринзі перевиховати білоцерківського спортсмена Вадима Тітушка. Той вдарив журналістку під час мітингу Опозиції в Києві 18 квітня.

За місяць від цих подій, Барна написав про свій виклик Титушкові на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук та в особистому блозі.

„Вадік, якщо в тобі ще лишилось щось від чоловіка, то зустрінься зі мною на рингу! Я навчу тебе поважати українських жінок. Чекаю твоєї відповіді!", ? пише депутат в зверненні до спортмена

„Я відреагував так, як має відреагувати кожен чоловік, почувши, як в одному інтерв?ю, Титушко каже, що бити жінок часом правильно. Не хочу бути схожий на регіоналів, які „стрєлки набивають", але кидаю виклик, і готовий зустрітися, провести виховну роботу" ? каже Gazeta.ua депутат.

Самостійно шукати Вадима Титушка, чи передавати йому свій виклик інакше, як через запис в блозі Барна не збирається: "Судячи по тому, скільки коментарів з Білої Церкви і довколишніх регіонів я отримав в блозі, Титушко цю інформацію мав би знати. Якщо він чоловік – відгукнеться. Те що він підготовлений спорсмен – не страшно. Я також займався національним єдиноборством – хрестом. У відповідь на мій виклик Титушко може просто вибачитися перед українськими жінками. Цього буде достатньо".

 

Зараз ви читаєте новину «Тернопільський депутат викликав Тітушка на ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

130

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути