четвер, 04 січня 2018 23:45

Теракт зараз у всіх аспектах життя суспільства в Криму

Теракт зараз у всіх аспектах життя суспільства в Криму
Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз

Протест кримських татар має інакші форми і набуває масовості. Досвід народу не дасть терористам посилатися на те, "що нібито існують якісь групи, які готують теракти".

Про це в ефірі "112 Україна" повідомив Ахтем Чийгоз, заступник глави Меджлісу кримськотатарського народу.

У Ахтема Чийгоза запитали, що оскільки зараз із різних російських ЗМІ говорять про те, що кримські татари можуть становити загрозу, - наскільки зараз такі настрої присутні у кримськотатарського народу, щоб переконатися, що мова іде про мирне урегулювання, на що він відповів:

"Що стосується бандитів, які взяли зброю, сьогодні вони не входять в будь-яке державне об'єднання, їх вивели в окрему форму, і вони виконують найбруднішу роботу - бізнес "відтискати", когось викрадати і так далі, найпідліші і страшні справи, пов'язані із людськими життями... Там не така велика розбіжність в національних групах. Що стосується спекуляції навколо того, що кримські татари фізично можуть, але ми знаємо, чим це обернеться і що на це нас підштовхують, ці масові арешти і тиск. До цього дуже важко спокійно віднестись".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна йде до нової революції - політолог

Чийгоз відмітив, що протести набувають масового характеру. Терор зараз у всіх аспектах життя суспільства в Криму.

"Але наш протест має інші форми і набуває масовості, коли люди уже сотнями ідуть і кажуть, і протестують... Наш досвід дозволить не дати можливість цим терористам посилатися на те, що начебто є якісь групи, що готують теракти, їх просто зачищати, відстрілювати. Зараз терор, і він у всіх аспектах життя нашого суспільства в Криму", - зазначив Ахтем Чийгоз.

Публікували список полонених українців спецслужбами РФ у 2017 році. Українець 25-річний Геннадій Лимешко за легендою ФСБ приїхав до окупованого Криму, щоби вчинити низку диверсій. 19-річний політв'язень Кремля Павло Гриб у серпні поїхав в Гомель на побачення до дівчини, - його там затримали. Серед українських політв'язнів також Олександр Шумков, Павло Шаройко, Олександр Скиба та інші.

Зараз ви читаєте новину «Теракт зараз у всіх аспектах життя суспільства в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути