субота, 13 березня 2010 13:36

Табачника можуть звільнити наступного тижня

Табачника можуть звільнити наступного тижня

У політикумі розглядають питання звільнення Дмитра Табачника з посади міністра освіти й науки. Відправити у відставку хочуть протягом наступного тижня.

Про це Gazeta.ua повідомило поінформоване джерело в уряді. 

Зараз розглядають кількох кандидатів на його місце. Серед найімовірніших називають екс-міністра Станіслава Ніколаєнка. Він вже очолював цю посаду в уряді Януковича.

"Поки що це на рівні чуток, - прокоментувала це заступниця глави Адміністрації президента Ганна Герман. - Якщо парламент прийме таке рішення, то прийме. Але я не бачу на сьогодні, щоб це було очевидним. Я бачу, що на сьогодні є на те воля багатьох представників українських еліт".

Герман зауважила, що громадська думка навколо цього питання збурена і його призначення викликало хвилю невдоволення в дуже багатьох людей.

"Але я не бачу поки реальних передумов для прийняття рішення про звільнення Табачника. Це повинен вирішити парламент, прем"єр-міністр. Безперечно, роль громадської думки тут буде великою", - підсумувала вона.

Раніше Герман заявляла, що зробила все, аби Табачник не став віце-прем"єром з гуманітарних питань.

Зараз ви читаєте новину «Табачника можуть звільнити наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1060

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути