субота, 13 березня 2010 10:41

Табачник став міністром завдяки Путіну і Медведчуку

Табачник став міністром завдяки Путіну і Медведчуку

Поява в уряді такої мерзотної постаті, як Дмитро Табачник - найбільша дурниця.

Про це Gazeta.ua заявив народний депутат від блоку "Наша Україна - народна самооборона", член групи "За Україну!" Ярослав Кендзьор.

"Я розмовляв учора із одним нормальним "регіоналом", але він просив не називати його прізвища. От я в нього запитую: як же ж Янукович надоумився запропонувати Табачника на дуже важливу посаду - міністра освіти? Так от цей "регіонал" мені пояснив, що Віктор Федорович опинився в дуже складній ситуації. З одного боку над ним тяжіють обіцянки, які він надавав напередодні виборів, зокрема про гарантію другої державної мови. І відмовився від цієї затії 9 березня у Каневі, заявивши, що єдиною державною мовою буде українська", - зауважив Кендзьор.

"Це страшенно не сподобалося російським керівникам. До середи прізвище Табачника серед міністрів у новий уряд не значилося. Замість нього цю посаду мав зайняти Станіслав Ніколаєнко. Але шалений тиск Москви примусив Януковича піти на такий крок. Через зав"язку Путін-Медведчук-Табачник той і став міністром. Табачник - це мракобіс від української науки і культури", - зазначив нардеп.

За словами Кендзьора, перше, що почне робити Табачник, впроваджуватиме свою ідею - спільний підручник російсько-української історії.

"Але так Табачник нарветься на такий спротив молоді, що все палахкотітиме і в міністерстві, і в Кабміні. Тому й не вдасться діяти по-московськи і по-донбаськи", - зауважив Кендзьор.

Зараз ви читаєте новину «Табачник став міністром завдяки Путіну і Медведчуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

136

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути