пʼятниця, 23 вересня 2011 23:15

Табачник про "квітковий" ляпас: Нікому це нецікаво

Табачник про "квітковий" ляпас: Нікому це нецікаво

Учорашній інцидент з "квітковим" ляпасом на Форумі міністрів освіти європейських країн у Києві є нецікавим і абсолютно другорядним.

Про це в ефірі програми "Шустер Live" на Першому національному каналі заявив міністр освіти та науки Дмитро Табачник.

„Хуліганство не має політичних поглядів. Яким би воно не було – націоналістичним, радикальним, ліворадикальним - це просто хуліганство", - сказав Табачник.

За його словами, воно поширено у світі.

„Згадайте, коли жбурляли туфлі в Буша, коли мармуровою статуеткою жбурляли в Берлусконі. Медведєв (президент РФ – ред.) переживав, можливо, за свого міністра, в якого чотири рази жбурляли різними предметами: двічі вдало, двічі – ні. Ну і що? Кому це цікаво?" – наголосив міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведєв пожартував про квітковий інцидент з Табачником

Він розкритикував позицію своїх опонентів – народного депутата від НУ-НС В'ячеслава Кириленка та радника Юлії Тимошенко Олега Медведєва.

„Мене приголомшує самолюбування, яке продемонстрували пан Медведєв і пан Кириленко, які говорили тільки про себе. Один договорився до того, що з нього почалась незалежність України. Це просто комплекс, манія величі", - відзначив Табачник, коментуючи схвальні відгуки двох вищезгаданих політиків про вчинок студентки Дар'ї Степаненко.

„Хіба вам буде цікаво, якщо я буду розповідати, що мене більше двохсот раз демократична влада тягала по 9 липовим справам у прокуратуру впродовж року? Ну і що? Кому це цікаво?" – знову запитав Табачник.

„Ти пішов у політику – будь готовий до неприємності. Ти граєш у футбол – будь готовий, що представник іншого клубу не завжди делікатний з тобою на полі. Ваш рівень самолюбування, самозакоханості, на мою думку, принижує", - резюмував очільник Міністерства освіти.

Зараз ви читаєте новину «Табачник про "квітковий" ляпас: Нікому це нецікаво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути