Ексклюзиви
пʼятниця, 07 вересня 2012 14:44

"Та не робіть лохів з нас, будь ласка!" - Ющенко

"Та не робіть лохів з нас, будь ласка!" - Ющенко
Віктор Ющенко вірить, що українці знайдуть вихід навіть із такої складної ситуації, як сьогодні. Фото: gazeta.ua

Екс-президент України, Віктор Ющенко вважає, що влада та опозиція не мають що запропонувати народу, через це займаються конфронтаціями й стравлюваннями.

Про це він заявив під час прес-конференції у Львові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Загроза не в русифікації, а в деукраїнізації" - Ющенко

"Жертвою ситуації в українському парламенті є усе українське суспільство, - зазначив екс-президент. - Клініка того, що нас так принижують заключається у тому, що в українській політичній лізі є дві великі політичні акули, в яких немає української ідеології. Різниця у тому, що Партія регіонів усе, що знаходиться в її можливостях девальвує українське. А другий, політичний бульйон маніпулює усім українським. Натягають українську сорочку і голосують за російську мову у парламенті".

Щоб переконатися у тому, що ні влада ні опозиція не можуть нічого запропонувати українцям Ющенко радить подивитися "бої собачі у студії Савіка Шустера чи Жені Кісєльова". Ви будете свідками того, як 15 хвилин опозиція говоритиме, що ми маємо бандитську владу, а наступні 15 влада про те, що ми маємо корумповану й злодійську опозицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Партії регіонів і "Батьківщині" немає нічого ідеологічно українського. Це – "мішки з грошима" - Головатий

"Вибори влаштовуються для того, щоб партії представили свої плани для України, - стверджує голова "Нашої України". - А ви вибирайте, що краще. Вам же порядку дня не пропонують, зараз пропонують конфронтацію, бо на ній легше виграти. Війна все списує, ти можеш без плану йти на війну. Нас втягують у те, що я бачив, як по телебаченню українцям нав'язувалася маленька дискусія, - біжучим рядком запитували: "Яким сценарієм піде Україна: сирійським чи єгипетським?". Та не робіть лохів з нас, будь ласка! Ми європейська нація і можемо вести діалог. Ми маємо таку національну суспільну свідомість, яка дасть відповідь на те, як вийти навіть з таких глухих кутів, як зараз".

Ющенко переконаний, що політичні сили, які ведуть боротьбу в парламенті, "замовляють білет на війну, на протистояння".

"Саме тому ми живемо зараз в такій ситуації, коли до нас ніхто не приїде, ми ізольовані, у нас динаміки економічні падають, починаючи з інвестицій , закінчуючи державним бюджетом, - пояснив політик. - Дійшло до того, що ми четверта економіка світу, яка стоїть у переддефолтному стані".

Зараз ви читаєте новину «"Та не робіть лохів з нас, будь ласка!" - Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути