субота, 24 листопада 2012 10:17

Сюмар переконана, що влада та опозиція домовляться щодо персонального голосування

Сюмар переконана, що влада та опозиція домовляться щодо персонального голосування
Вікторія Сюмар. Фото: tvi.ua

Представники опозиційних сил та влади домовляться щодо питання введення процедури персонального голосування в парламенті.

Про це в ефірі "5 каналу" заявила голова Інституту масової інформації Вікторія Сюмар, коментуючи проблему персонального голосування народними депутатами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мірошниченко: Робоча група розгляне питання персонального голосування 28 листопада

"Я думаю, що ми все ж таки наблизимось до цього компромісу. Коли ми починали говорити з опозицією, вже в ході виборчої кампанії, про цю вимогу особистого голосування, то нам всі казали: "Ви ж розумієте, всі до цього звикли, ніхто на це не піде". Але ми довго переконували і казали: "Друзі, ви ж розумієте і якій ви не безпеці? Це працює проти вас", - розповіла експерт.

"Зараз, коли питання з округами (5 проблемних округів – ред.) відходить, і коли позиція опозиції не є сильною в питанні округів, то я переконана, що компроміс буде в цьому питанні. Інша справа, що цей компроміс може бути таким: "Ми голосуємо лише по четвергам, пам'ятаєте? Таке вже було", - зауважила Сюмар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Група по запуску нової Ради скасувала засідання через вимогу опозиції?

Нагадаємо, Об'єднана опозиція вимагає від робочої групи підписати проект постанови про персональне голосування кожного депутата на першому засіданні нової Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Сюмар переконана, що влада та опозиція домовляться щодо персонального голосування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути