субота, 24 листопада 2012 01:42

Опозиція має активно працювати у ВР, навіть перебуваючи в меншості - "свободівець"

Опозиція має активно працювати у ВР, навіть перебуваючи в меншості - "свободівець"
Ігор Мірошниченко. Фото: 24tv.ua

Навіть у меншості опозиція має намагатися реалізовувати свою програму.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказав "свободівець" Ігор Мірошниченко.

Він переконаний, що опозиція може бути дієвою у новій верховній Раді, навіть якщо она перебуватиме в меншості.

"Результат може бути. Він може бути у будь-якому випадку, якщо , наприклад, ми будемо голосувати за ці законопроекти, які у нас є в коаліційній угоді з "Батьківщиною" і УДАР до них приєднується", - наголосив Мірошниченко.

Він додав: "Ми зробили перший крок і рішуче відповіли, що усі три політичні сили не збираються підігрувати владі і обнуляти списки, що юридично не можливо зробити, ми зважили політичні наслідки, які б були, якщо ми не входили б у парламент".

У будь-якому разі, підкреслив Мірошниченко, опозиція має голосувати,висувати свої законопроекти та постійно працювати у парламенті.

"Ми говоримо: люди нам дали мандати і ми маємо максимально використати ці повноваження для того, щоби не лише з вулиці, а й використовуючи парламентські методи, намагатися реалізовувати нашу програму. Результат буде навіть тоді, якщо ми висунемо законопроект про, наприклад, скасування Пенсійної реформи, і Партія регіонів, чи комуністи, які обіцяли це зробити, не проголосують за це. Це буде також результат. Бо це буде реальне викриття брехунів, які всю виборчу кампанію побудували на брехні. І це буде результат для українського суспільства, яке належним чином оцінить цих брехунів і у наступний парламент їх не проведе", - підкреслив "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «Опозиція має активно працювати у ВР, навіть перебуваючи в меншості - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути