середа, 25 грудня 2013 00:55

Своїм ставленням Янукович продовжує Євромайдану життя — політолог

Своїм ставленням Янукович продовжує Євромайдану життя — політолог
Олексій Голобуцький. Фото: www.radiosvoboda.org

Позиція нинішньої влади в Україні стосовно подальшого зближення з Росією стане більш явною до кінця наступного року з наближенням президентських виборів.

Такий прогноз в ефірі телеканалу "112 Україна" озвучив заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.

"Ми перебуваємо на тій же відстані від Європи, що й місяць, і два тому. Судячи за багатьма непрямими і прямими показниками, ми й не збиралися дуже сильно наближатися до Європи", - зазначив Голобуцький.

"А от наскільки наша влада хоче наблизитися до Росії, це питання, відповідь на яке, напевно, ми отримаємо до кінця наступного року і ближче до президентських виборів", - додав політолог.

Крім того, кажучи про ставлення президента Віктора Януковича до Євромайдану, він підкреслив, що роблячи вигляд нібито Майдану немає, Янукович насправді продовжує його життя.

"Дуже багато людей, які стоять на Майдані, які співчувають Майдану, міркують дуже просто: якщо влада займає зараз, при активній фазі, таку позицію, то якщо всі розійдуться, влада всіх, хто брав участь, пересаджає по тюрмах", - пояснив Голобуцький.

Зараз ви читаєте новину «Своїм ставленням Янукович продовжує Євромайдану життя — політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути