вівторок, 24 грудня 2013 16:00

Янукович: Євромайдан - це прагнення людей до кращого життя

Янукович: Євромайдан - це прагнення людей до кращого життя
Віктор Янукович Фото: president.gov.ua/

Необхідність захисту національних інтересів та вирішення проблемних економічних питань стали причиною відтермінування підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Про це президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій, - повідомляє прес-служба президента.

Президент наголосив, що Україні варто переймати позитивний досвід інших країн у проведенні модернізації. Водночас він зазначив, що багато хто приїздить до України, щоб переймати вітчизняний господарський досвід.

"Коли ми отримали такий підйом у суспільстві, коли побачили Євромайдан - я з самого початку казав, у цьому нічого погано не було. Це прагнення людей до кращого життя", - сказав Глава держави.

"Дуже багато людей живуть не розумом, а емоціями", - додав він. "Під час цього емоційного вибуху на цьому почали грати політики, екстремісти, різного роду провокатори. Нам треба з цього всього зробити висновки, і ми це робимо, щоб у найближчому майбутньому ніколи не допустити таких випадків", - сказав Віктор Янукович. "Господь Бог дав нам цей іспит, і ми його повинні пройти з відкритим обличчям, дивлячись людям в очі", - резюмував президент.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Євромайдан - це прагнення людей до кращого життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

144

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути