Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2012 13:08

"Свободівець" переміг на 145 окрузі і вже почав хазяйнувати

"Свободівець" переміг на 145 окрузі і вже почав хазяйнувати
Фото: poltava.pl.ua

"Свободівець" Юрій Бублик став переможцем по 145 округу на Полтавщині. Одразу він заявив, що після перемоги опозиції в Полтавській області, голову Полтавської облдержадміністрації Олександра Удовіченка найближчим часом знімуть з посади.

Про це він повідомив на прес-конференція в Полтаві.

"Я слідкую за політичною ситуацією не один рік, Удовічненко не здобув потрібного результату для Партії регіонів. За це треба відповідати. Також попередження отримає мер Полтави Олександр Мамай, який є членом Партії регіонів. Отримає за те, що до Верховної Ради не пройшли два політики, за яких він агітував: Олександр Залужний та Володимир Макар. Вони повинні були у Верховній Раді приєднатися до Партії регіонів, хоча йшли як самовисуванці", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Первомайську готуються до нового штурму ОВК. Стягується "Беркут"

Окрім того, він стверджує, що негативно відноситься до ротації влади за результатами виборів. "Розумію, що політичні сили ставлять своїх людей у владних коридорах, але не така прив'язка потрібна до результатів виборів. Посади повинні займати люди на підставі патріотизму та професійності, і при цьому не важливо колір якої партії вони підтримують. Це не правильно, коли людинолюбну хочуть звільнити, якщо вона, наприклад, голосує за опозицію", - додав "свободівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забезпечується належна охорона громадського порядку - міліція про безлад на 132 окрузі

Також Бублик пообіцяв не переїжджати до Києва, а мешкати у Полтаві, або в с. Ковалівка Полтавського району, який є головою цього села.

"З понеділка ми будемо об'їжджати виборчий округ, за яким мене обрали. Будемо проводити зустрічі з людьми. Складемо список основних проблем округу. Після цього готуватимемо депутатські запити, аби допомогти їх вирішити", - резюмував політик.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" переміг на 145 окрузі і вже почав хазяйнувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути